REDESIGN

Smart Living Starts with Architecture

CINE SUNTEM

REDESIGN REAL ESTATE

REDESIGN REAL ESTATE şi-a început activitatea în 2005 ca birou de arhitectură, furnizând până în anul 2013 exclusiv servicii de proiectare rezidentială şi comercială, cu proiecte diverse în Romania, Europa de Vest şi Asia. În 2013 a lansat primul proiect rezidenţial propriu, în Braşov – După Inişte 60.

REDESIGN combină viziunea arhitectului cu cea a dezvoltatorului pentru a crea posibilităţi noi şi soluţii unice.

REDESIGN defineşte dezvoltarea imobiliară ca un proces condus de conceptul arhitectural, ce se îmbină cu o strategie financiară solidă.

ReDesign-REAL-ESTATE

REDESIGN intenţionează să livreze un produs premium, cu elemente de unicitate şi cu valoare adăugată pentru utilizatorul final.

ABORDARE

Suntem fermi în definirea dezvoltării imobiliare ca un proces condus de conceptul arhitectural combinat cu o strategie financiară solidă, stabilind astfel un standard ridicat în investiţiile imobiliare. Redesign intenţionează să livreze un produs premium, cu elemente de unicitate şi cu valoare adăugată pentru utilizatorul final. Pentru a putea oferi un astfel de produs acordăm o atenţie sporită tuturor elementelor, atât în faza de proiectare şi design, cât şi în cea de construcţie.

AMBIȚIE

Ambiţia noastră este să construim locuințe ce vor inspira utilizatorul final să se aștepte și să ceară mai mult de la spațiile în care locuiește.

 creăm spații moderne, funcționale, centrate în jurul nevoilor utilizatorului final.

 ridicăm standardul în peisajul urban prin dezvoltare arhitecturală sustenabilă de calitate.